https://www.facebook.com/MichelleKickiWagner/ Stop nu med at smid dine penge direkte i toilettet – MichelleKicki blog
"Holder du aldrig fri?"

Stop nu med at smid dine penge direkte i toilettet

thumbnail_IMG_2112

Er du lige så naiv som mange andre, som ønsker det optimale resultat af træningen?

Smider du faktisk penge i toilettet hver dag? Penge som du kunne bruge på noget der var meget sjovere, eller måske kunne give dig de resultater, som du forgæves prøver på at få, gang på gang, når du går i gang med din træning?

Det er kommet mere og mere frem i nu både tv og radio, og især på de sociale medier, men er der virkelig behov for det? Billederne i her er fra min tur til Dubai, hvor der i alle malls, var både en butik og en stand midt i mallet med kosttilskud. Og der var ALT hvad hjertet kunne begære, lige fra fatburners til preworkout.
Men har du brug for det?
Vi køber os fattige i det, måned efter måned. Og hele tiden kommer der nye produkter eller mere optimeret produkter på markedet. Men hvem har brug for dem? L-carnitine, CLA, ALA, BCAA osv. Regn lidt på det, se hvad du bruger på 3 måneder på kosttilskud, vitaminer, mineraler osv. som fortæller dig at de KAN VÆRE MED TIL at optimere din træning, for de må nemlig ikke love noget de ikke kan holde.

Måske kunne du i virkeligheden smide de penge efter et ordentligt træningsprogram, der var lavet specielt til dig, med henblik på de mål du måtte have. Eller på en kostplan som faktisk er lavet personligt til dig, ud fra hvordan din dag er skruet sammen, og som er sat sammen så den hjælper dig i mål med dine ønsker til din træning.

Så sidder du sikkert og tænker, ja det er fint, men hvad nu? Hvordan finder jeg en træner eller en kostvejleder jeg ved der kan hjælpe mig? Og der bliver jeg bare nødt til at henvise dig til Maxer artikel han har lavet, for den er genial. Især punktet med at vælge en der har eller selv træner/spiser som du vil. Generelt vil jeg sige lever efter samme principper, som du selv ønsker.

I den her forbindelse har jeg valgt at lave et helt nyt produkt på min side, et kost og kosttilskudsgennemgang af din måde at spise på, samt dine kosttilskud.

Hvordan kommer det til at forløbe?
Du sender mig først og fremmest en mail på michellekwagner@hotmail.com så du får de præcise instruktioner i hvad jeg skal bruge af dig.
Skal bla. Bruge dine kosttilskud du tager i dag.
En overblik over hvad du spiser
Og dine mål med din kost og træning.

Så får du:

Tilbagemelding på kosttilskud, hvad skal du blive ved med, hvad er spild af dine penge. Evt. hvad du kan starte med at spise.
En gennemgang af din kost, hvad skal du spise mindre af, hvad skal du spise mere af, får at du får det ud af din træning som du skal.

Pris:

Normalprisen bliver 250kr.

Men jeg starter ud med at give jer et tilbud på 199kr. Som løber til d. 30/9-16 😀 

Lad nu være med at blive ved med at skylle dine penge ud i toilettet, når du kan bruge dem på SÅ mange andre ting i stedet.

thumbnail_IMG_2110

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Holder du aldrig fri?"