https://www.facebook.com/MichelleKickiWagner/ Amalie er den sejeste – MichelleKicki blog
4 ugers personlig træning?

Amalie er den sejeste

IMG_9953

Denne pige er simpelthen så sej.

Hun kommer gang på gang og bliver tæsket igennem en times træning med mig.
Hendes mål er at få nogle sundere vaner til en sund livsstil. Hun er allerede godt på vej og jeg har faktisk fulgt hende lige siden oktober måned, hvor hun deltog på min slankebootcamp hos IMKB. Nu er hun startet op for 2. gang med personlig træning 2 gange i ugen, samt kostforløb.

For at Amlie ikke går død i sin træning med mig, skal hendes træninger være meget forskellige, og hun skal ikke vide hvad hun kommer ind til. Det er meget forskelligt for os, hvad der driver os og derfor er personlig træning hos mig, meget forskelligt alt efter hvem jeg hjælper og hvad målene med forløbet er.

Jeg er piv stolt over Amlies allerede flotte vægttab, samt hendes store udvikling med træningen..

 

Hvis du skulle være interesseret i et forløb med mig, så kører jeg lige nu tilbud på 4 ugers træning med 3 ugentlige træning, kostplan samt 1 måneds fuldt medlemsskab i Sporting Health Club. Alt dette til kun 2500kr. MEN SKYND DIG, for alle træningerne skal være afholdt d. 1/8 hvor jeg drager mod varmen 😀

 

// Michelle Kicki Wagner <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ugers personlig træning?