https://www.facebook.com/MichelleKickiWagner/ “Holder du aldrig fri?” – MichelleKicki blog
Triste og sørgelige baller

“Holder du aldrig fri?”

skulder og triceps

Dette billede lagde jeg op på min facebook igår med teksten: Lige landet i dk og er allerede depri over vejret, men så er det sgu da godt at jeg ka ta til træning og få humøret lidt op igen 🙌🏼❤️. Hvortil jeg får spørgsmålet “holder du nogensinde hvile?” og JA det gør jeg da, når hovedet og kroppen har brug for det. Kunne godt mærke at min krop  var træt efter at have været på farten siden kl. 21 fredag aften til jeg landede i dk lørdag morgen kl. 6.3o. Men efter at have vasket det meste af mit tøj, spist morgenmad med min daddy og pakket ud og svaret på de fleste af mine mails, så kunne jeg bare ikke se hvorfor jeg ikke skulle tage op og træne? kl. var 11 så der var masser af timer tilbage af dagen. 

Efter at have trænet, tog jeg hjem til min kæreste, som havde fundet en masse nedfaldæbler i haven. Vi gik igang med at lave æblegrød med vanilje, æblekompot med citron og ingefær og rabarberkompot med mynte og ingefær.

Efter at have været i Rom og ha smagt den her fantastiske abrikoskompot med rosmarin og lime, er jeg blevet helt vildt med at lave mine egne kompotter. Vi bruger gerne som topping til skyr og havregrød. giver lige lidt ekstra til maden, og når man laver det selv bestemmer man jo selv indholdet af sukker og alt muligt andet. Jeg kommer gerne ca. 3g sukker til 100g frugt, alt efter hvor sød frugten er i forvejen.

OG nåå ja, så har jeg fået lidt henvisninger ang. bukserne jeg har på og dem jeg trænede i idag, som i har set på snap (michellekw) de er fra Carbon Fitness .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triste og sørgelige baller