https://www.facebook.com/MichelleKickiWagner/ Hold vægten i ferien – MichelleKicki blog
Sødkartoffel muffins

Hold vægten i ferien

IMG_9977

Jeg ved godt at mange har den indstilling, at ferie skal være ferien og så skal der gives los. Der skal fyldes på med is, bland selv slik, vin, drinks, god mad, desserter, lækre snacks, osv… Anyway JEG gider ikke at tage FLERE kg. På, for så at skulle kæmpe med at smide dem igen, når ferien er overstået. OG prøv så lige at tænke dig om, vi har ALTID en undskyldning for at skeje ud, jul, påske, pinse, sommerferie, juleferie, efterårsferie, halloween, din fødselsdag, din mors fødselsdag, din fars fødselsdag, din kats fødselsdag. Jeg prøver ikke at sige at du skal leve på en eller anden striks diæt eller at du aldrig må nyde et glas vin, et styk chokolade, en is, eller hvad du nu kan lide. Det jeg prøver at sige er,at du skal tænke over hvor tit og hvornår du gør det, hvis du ønsker at holde din vægt, eller ikke mindst hvis du er i gang med et vægttab.

Mine bedste råd til, hvordan du holder vægten i din ferie. Om du er ude eller hjemme er sådan set overordnet.

  • Byt dine kulhydrater, som ris, pasta, kartofler og brød ud med grove grøntsager.
    De grove grøntsager har et højere indhold af fibre, så de giver dig en større mæthed, for færre kalorier.
  • Vær aktiv. Planlæg de dage hvor du træner. Det behøver overhovedet ikke at være i længere tid, end 30 min. men lav en aftale med dig selv om, at f.eks. mandag, onsdag og lørdag løber du i 30 min. inden i spiser morgenmad. Og gør du det om morgenen, så skal du ikke tænke på det resten af dagen J
    Er du på ferie med en pool eller ved stranden, så kunne det også være at tage en svømmetur. ALT der giver sved på panden, tæller som træning.
  • Drik for Guds skyld, eller endnu vigtigere, for din egen skyld vand, masser af vand. Der findes så mange læskedrikke eller juices og smoothies på markedet, men det er bare en masse ekstra energi der ryger indenbords. Så hvis du drikker det, så vær opmærksom på det og tag et aktivt valg om, at du drikker dem. For det er nemlig forskel på bare at hælde det ned, fordi det lige var der og du var tørstig, eller at tænke at nu vil du have noget der smager lækkert og du har allerede drukket masser af vand, så derfor laver du en frisk juice og nyder.
  • Vær forberedt, hav nogle sunde snacks med dig. Jeg har altid selv lidt gulerødder, nødder, tørret frugt, frisk frugt og evt. en proteinbar med mig, hvis jeg ikke ved hvornår jeg kan komme til at spise igen. Eller hvis jeg ikke ved, hvad jeg kan få at spise. Jeg kommer med forslag til proteinbarer på min snapchat (Michellekw) og på min facebookside, så følg med der 😀
  • Nyd sommerens muligheder for at spise frugt og bær. Lav en lækker frugtsalat, brug dem i dine salater, put dem på din morgenmad, og ikke mindst, spis dem i stedet for alt muligt andet. Du kan lige så godt sidde og nyde lidt blandet bær, hakkede nødder med lidt mørk chokolade, som det kunne være en jordbærkage fra bageren. Kagen fra bageren, eller hvad det nu måtte være, er fyldt med sukker, som går ind og får dit blodsukker til at stige helt vildt.
  • Og så begræns den alkoho Bare fordi det er sommer, betyder det ikke at det er okay at fylde sig med alkohol hver dag. Men gør det med måde. Hold det til weekenderne, og begræns mængden til et par genstande.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sødkartoffel muffins