https://www.facebook.com/MichelleKickiWagner/ Sødkartoffel muffins – MichelleKicki blog
Inspiration til din træning

Sødkartoffel muffins

IMG_9486

Opskrift

I weekenden står den ofte på lidt mere hygge mad, end i hverdagen, men bare fordi det skal være hyggeligt, kan det sagtens være sundt 😀

De her muffins er mega lækre også er der utallige muligheder med dem. Vi brugte dem som tilbehør til lidt grillet andebryst og en lækker sommersalat. Ellers kan man også komme lidt rester af kød i og så bruge dem som frokostmuffins. De er perfekte til at have med sig og endnu bedre er, at de kan fryses ned 🙂 Det er det rene win win med de her..

Ingredienser:

  • Olivenolie
  • 600g sødkartoffel
  • 4 forårsløg
  • 1 chili
  • 6 æg
  • 2 spsk. hytteost
  • 2 spsk. Skyr
  • 100g havregryn
  • 150g grahamsmel
  • 50g cheddarost
  • 1 spsk. Solsikkefrø
  • 1 spsk. Birkes
  • evt. kød
  • 12 muffinsforme

 

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på ca. 180 grader
  2. Skræl den søde kartoffel, eller vask den grundigt. Riv den, eller kom den i en foodprocessor
  3. Hak chilien fint, gem gerne lidt til pynt. Hak forårsløgene fint og kom chili og forårsløg op i skålen til de søde kartofler
  4. Kom hytteost, skyr, æg, ost (gem også lidt af denne til pynt), mel, havregryn og lidt salt og peber op i skålen og rør det godt sammen.
  5. Fordel massen i de 12 muffins forme. Drys med solsikkekerner, birkes, ost og chili.
  6. Bag dem i bunden af ovnen i ca. 40 min. Stik i dem og se om de er færdige, ellers giv dem 5 min. mere.

 

IMG_9491

Nærringsindhold:
1 muffin indeholder:

Kcal 166
Protein 9g
Fedt 6,2g
Kulhydrater 25g

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til din træning